Teknoloji

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 23 – 30 Nisan 2024

Oyun dünyasında yeni bir haftaya girmemizin ardından, Steam’de geçen haftanın en çok satanları haberimiz ile yine karşınızdayız. SteamDB tarafından edinilen bilgiler ışında hazırlanan güncel listede, bir önceki hafta ile karşılaştırıldığında, ne gibi değişikliklerin yaşandığına hep birlikte bakalım. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Çiftçilik Festivali Başladı! İndirimleri Kaçırmayın


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Belli Oldu

  1. Manor Lords
  2. Helldivers 2
  3. Fallout 76
  4. Dead Island 2
  5. Call of Duty: Modern Warfare 3
  6. Dead by Daylight
  7. Fallout 4
  8. Bellwright
  9. Ne Rest for the Wicked
  10. 7 Days to Die

SteamDB sitesinin verilerinde her ne kadar Counter-Strike 2, Apex Legends ve PUBG: Battlegrounds gibi oyunlar da olsa da, ücretsiz olarak da indirip oynayabildiğimiz için, listemizde yer vermemeyi uygun bulduk. Yeni haftada, zirvede büyük bir değişikliğin yaşandığını görüyoruz. Geçtiğimiz hafta çıkmış olan Manor Lords, güncel listeye göre Helldivers 2 oyununu yerinden ederek ikinci sıraya itti. Üçüncü sırada ise bir önceki haftanın beşinci sırasındaki Fallout 76 var. Hatırlayacağınız üzere Bethesda Softworks, çevrimiçi Fallout oyununun bir günde bir milyon ziyaretçiyi ağırladığını duyurmuştu. Yani bu yükselişin pek de şaşırtıcı olduğunu söyleyemeyiz.

SteamDB tarafından oluşturulan listede, ilk ona ilk kez giriş yapan iki oyun bulunuyor. İkisi de birbiri ardına çıktılar. 22 Nisan 2024 Pazartesi günü çıkan Dead Island 2 dördüncü, 23 Nisan 2024 tarihinde çıkan Bellwright ise sekizinci sırada yer alıyor. Bu iki oyunun yanı sıra, geri dönüş yapan Dead by Daylight altıncı ve 7 Days to Die ise son sırada karşımıza çıkıyor.

Son olarak, geçtiğimiz haftanın listesinde altıncı sırada yer alan Modern Warfare 3 bir basamak yükselerek beşinci sıraya yerleşmiş. Fallout 4 ve No Rest for the Wicked ise gerileyen oyunlar arasındalar. Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen oyun dördüncülükten yedinciliğe, yeni Moon Studios oyunu ise ikincilikten dokuzunculuğa geriledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu